Üdvözlet az olvasónak!

Miként a blog rövid leírásában is olvasható, ennek az oldalnak elsődleges célja, hogy küzdjön a magyarországi korrupció ellen, illetve olyan jogszabályi környezet megvalósításáért harcoljon, amely csökkenti a jogrendszerben lévő - a korrupciós visszaéléseket lehetővé tévő - fekete lyukakat.

Éppen ezért közkinccsé teszem a tudomásomra jutott gyanús ügyeket, szerződéseket... stb., naivan remélve, hogy a nyilvánosság ereje elrettenti - elsősorban - a közélet szereplőit a közélet tisztaságát lerontó tevékenységek folytatásától. Ennek érdekében szívesen fogadok minden korrupcióval kapcsolatos információt a watchdog.odonaghue@gmail.com e-mail címemre.

Másfelől pedig, időnként közzéteszem a korrupció megfékezését célzó ajánlásaimat, illetve javaslataimat.

Az ól tehát megépült, már csak etetni, illetve szaporítani kell a pénzőrző kutyát...

A bejegyzés trackback címe:

https://watchdog.blog.hu/api/trackback/id/tr391593457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.justice 2009.12.18. 15:40:10

Szia. Úgy tűnik nincs szétkommentelve a blog, annak ellenére, hogy az ötlet jó, a hangnem pedig megfelelő.

A korrupcióval a legnagyobb gond - amellett, hogy milyen károkat okoz -szerintem az, hogy akik a leginkább tehetnének ellene, ők a legkorruptabbak.
A politikusok. A jogszabályi környezet alakítása az ő mocskos kezükben van.

Egyébként hajrá.

Mr. O'Donaghue · http://watchdog.blog.hu 2009.12.18. 18:57:21

@dr.justice: Szia! Üdvözöllek első fecskeként, és örülök, hogy immár itt is látlak. :)

Amit a korrupcióval kapcsolatban írsz, azzal teljes egészében egyetértek. Sajnálatos, hogy ebben a témában az ember igazából úgy érzi, hogy tehetetlen, hiszen akik legkönnyebben tehetnének a tisztogatás ügyében, és akiknek elsődleges kötelességük lenne intézkedéseket hozni a korrupció megfékezése érdekében, éppen azok tekinthetők a probléma legfőbb forrásának.

Én azonban születésemtől fogva rendkívül optimista vagyok, így reménykedem benne, hogy - sok lúd disznót győz alapon - valamilyen változás útján elindulhatunk. Egyébként ennek már jó előjele lehet, hogy egyre több botrányról hallunk a sajtóban, hiszen - az általános vélekedéstől eltérően - ez nem azt jelenti, hogy egyre korruptabb a közélet, csupán annyit, hogy egyre több ronda ügy kerül napvilágra. És szerintem ez már haladás...

És persze köszönöm a biztatást!
süti beállítások módosítása