Ismét érkezett hozzám egy érdekes levél, amely szerint Csányi Sándor az OTP pénzéből vásárolt éjjellátó kamerákat és egyéb eszközöket, mégpedig az UD Zrt-től, túlszámlázva, feltehetőleg privát használatra. A levélben a személyes adatokat - a bejelentő védelme érdekében - kipontoztam, a levél hajtás után olvasható:

Tisztelt ............ Úr!

  

Dr. Csányi Sándor elnök-vezérigazgató úr nem vétett az OTP Bank Nyrt. "vagyonkezelési szabályai" ellen, mikor a Banknál, a Bank pénzéből az "Öreg" vagy Urbán úr /esetleg más vezető tudomásával, kifizetés-engedélyezésével/ fiktív számlákkal(?), túlszámlázással vásároltatott az UD Zrt-vel "éjjellátó kamerákat" és egyéb eszközöket? És így tovább...

 

A neten nyilvánosan is elérhető, Google-ba "youtube + Figyeles + januspannonius68" beírását követően fellelhető - magyar nyelvű -, vélelmezhetően NBH-s telefonlehallgatás erre enged következtetni.

 

Ezen a felvételen 2 perc 30 másodperc körül elhangzó "............." név XYZ-t takarja, akit vélelmezhetően konspiratív úton, későbbi bűncselekményekbe akart belesodorni az Ön és/vagy Csányi úr által az OTP nevében XYZ-t "gazdasági hírszerzésre" felkérő UD Zrt. Ez a felkérés első alkalommal telefonon történt 2008. június 17-én 13 óra 28 perc körüli időpontban. A felkérést 25-én egy személyes találkozás során 8 szem közt megerősítette XYZ-nek és H. Sz. nevű barátjának, az OTP Bank megbízásából, a Bank Vezetőinek tudomásával rosszhiszeműen ténykedő UD Zrt.

 

Az OTP Bank befektetőinek vonzó lehetőség VOLT a Csányi úr által vázolt grandiózus expanzió, az árfolyam kedvező alakulása és az osztalékok.

 

2009. XII. 15.

 

Üdvözlettel:

 

XYZ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://watchdog.blog.hu/api/trackback/id/tr151599569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása