Ez a kérdés merült föl a levélíróban, és ha valóban igazak a benne foglalt állítások, akkor nem kevés pénzt sikerült elsíbolni... A Watchdog mindenesetre igyekszik utánajárni az ügynek, az újabb információkat természetesen publikálom. A levél hajtás után olvasható:

 

Borzasztónak tartom és felháborít, hogy a megnyomorított közoktatásból újabb és újabb bőrt húznak le.

Lázár János képviselő úr indította el ezt a folyamatot bennem a december eleji interpellációjával. Az akkor hallottak rendkívül felháborítottak.

Több mint 10 milliárd forintot elköltöttek el nem készült kompetencia könyvekre.

A Kompetencia Konzorcium tagjaként a Nemzeti Tankönyvkiadó tisztességtelen hasznot nyúlt le és most újra nagy pénzekre utazik.

 

Újabb és újabb álközbeszerzéseket nyer, így pl. az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel.

Érdekes módon a több mint 200 millió forintos közbeszerzéskor, amikor a törvény előírja a három pályázót, itt nyertes közbeszerzési pályázathoz elég volt egy cég!!??

 

Tessék mondani ez törvényes?

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapján semmi nincs, pedig a törvény leírja, hogy ezek a folyamatok nyilvánosak.

 

Tessék mondani itt nincs mutyi?

Miért titkolóznak? Miért nincsen itt is üvegzseb?

Ott minden titokzatos, káotikus!

 

Kérem, vizsgálják ki! Ez ugyanolyan kusza mint a BKV, a MALÉV balhé!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://watchdog.blog.hu/api/trackback/id/tr801597469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása